Time flies

Ojojoj... det var inte igår, men nu kommer en lägesuppdatering.
Veckorna och helgerna försvinner iväg.

Vallningskurs en dag i vecka + träning däremellan.
Vi håller till på ett ställe, som verkligen ligger på en fantastisk plats. Helt enkelt ett litet paradis.


Xanté och jag har varit och tävlat. Det blev en efterlängtad säsongsdebut i Falkenberg, där X chockstarade matte, och var som skjuten ur en kanon, lyckades hålla ihop och knipa ett Cert i Agility, vårt första:) Därmed oxå en SM-pinne. Resesällskapet Sabina och hennes Addi blev uppflyttade i Ag3 och är numera ett renodlad klass-tre-ekipage. Grattis till dom. Självklart blev det oxå en tur till Ullared.
Firade lillebrors 18årsdag på söndagen med bilorientering, verkligen ett kul upplägg.
kolla in tårtorna;)
U-DM i Hässleholm blev en smärre katastrof och behöver inte nämnas närmare.

Förra helgen blev det inget Siesta för oss utan en långhelg med träning och tävling för R. Syster och hennes R var på besök på lördagen och på söndagen blev det morsdagsmiddag i Sölvesborg.


Helgen som gått har jag försökt förvalta den underbara känsla som finns i kroppen, och att njuta av det som pågår och att sommaren är i antågande. Jobbet har inte ens existerat i min värld just nu.
Grillkväll på fredagen, lördagens aktivieter blev många och härliga och i lagom tempo. Vi hann med mycket, men därmed inte sagt någon stress över huvudtaget.
Råådalens tävling idag, var trevlig att komma ut igen. Vädret gjorde det inte sämre. Men resultaten är inget att direkt rapportera, tre disk av tre möjliga. Xanté hade minsann knäck i lurarna och dessutom tyckte hon att hon kunde banan bättre än matte samt återigen visade hon hur mkt hon älskar slalomen.


Kommentarer
Postat av: Veronica

Men så söta dina hjärtan är, jag blev helt förälskad i formen :-)

KRAM/Veronica

2010-06-08 @ 10:59:52
URL: http://ulligagulligasaker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0